Известие

Collapse
No announcement yet.

Изведнъж спряха да светят 3 крушки...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изведнъж спряха да светят 3 крушки...

Значи крушките за осветление на пепелника, на запалката и осветлението на борд компютъра, спряха да светят изведнъж. Първоначално се усъмних в бушон, но след щателна проверка на всички бушони, тъй като не знам кой е, се оказа че няма изгорял( Някой сеща ли се за друго място, кадето може да има бушони за тези крушки, или просто са изгоряли едновременно.
    10х предварително.
    П.С. Има тема за разглобяването на тази част от таблото, така че мисля, че ще се справя. Но дали все пак не е бушон, за да си спестя разглабянето.
    Alfa Romeo 155 1.8
    Twin Spark 10'93 klimatronic

Бушонът за запалката е същият и за касетофон/CD ако имаш... така, че ако то работи значи не е бушон. Намира се на обичайното място под волана.

А какво имаш предвид под "осветлението на борд компютъра"?
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Re: Изведнъж спряха да светят 3 крушки...

Първоначално публикувано от mikahack
      Значи крушките за осветление на пепелника, на запалката и осветлението на борд компютъра, спряха да светят изведнъж. Първоначално се усъмних в бушон, но след щателна проверка на всички бушони, тъй като не знам кой е, се оказа че няма изгорял( Някой сеща ли се за друго място, кадето може да има бушони за тези крушки, или просто са изгоряли едновременно.
      10х предварително.
      П.С. Има тема за разглобяването на тази част от таблото, така че мисля, че ще се справя. Но дали все пак не е бушон, за да си спестя разглабянето.
      99% са крушки
      И на мен ми изгоряха сякаш изведнъж всички крушки, които си описал. Свалих конзолата, смених и беше тип-топ след това
      Сменяй смело крушките и вземи хубави (не от 0,20лв./парчето )
      sigpic

Comment

kru6kite sa .ok

----------------
        Колега, знаеш правилата - пиши на кирилица
        Alfa Romeo 155/1.8TS

Comment

Момчета благодаря, за отзивчивостта...
          Оказаха се крушките...
          Смених ги и всичко е ОК....
          Свети като Звездолет)
          Alfa Romeo 155 1.8